Göteborgsflyttstäd.se
Här städar vi
Varberg, Kungsbacka
Mölndal, Lindome
Göteborg, Torslanda
Hisingen, Kungälv
Surte, Älvängen
Hönö, Öckerö
Lerum, Alingsås
Landvetter, Borås
Kinna, Skene

Även områden
mellan dessa.

Flyttstädning i Göteborg

RUT avdrag

När arbetet är utfört begär städföretaget Göteborgs Flyttstäd resten av arbetsersättningen av Skatteverket.
Du betalar endast 50% av kostnaden..


Läs mer..

Garanti

Vi är en Städfirma i Göteborg som har en speciell Garanti, som innebär att vi tar hela ansvaret för att städningen blir Godkänd. Vi kontaktar den nya ägaren..Läs mer..

Professionell städfirma i Göteborg
 

Göteborgs Flyttstäd är en en professionell städfirma som ser till att din flyttstädning utförs korrekt. En flyttstädning är inte som vilken annan städning som helst. Det är mycket som ska göras och allt ska utföras på ett korrekt sätt. Det är mycket att tänka på och vi som dagligen arbetar med just flyttstädning runt om i hela Göteborg vet hur det ska göras.
 

Ett städföretag med flyttstädning som specialitet
 

Vi på Göteborgs Flyttstäd utför olika sorters städningar och erbjuder andra städtjänster också men det är just flyttstädning som är vår specialitet och det område inom vilket vi har flest kunder. Vi fortsätter att växa och vår kundkrets blir allt större, något som är en garanti för dig som kund. Anlitar du oss kan du vara säker på att din flyttstädning utförs av en städfirma med hög kvalitet.
 

Vi är den rätta städfirman för dig!
 

Vi vet att vårt arbete alltid utförs på ett professionellt sätt och därför vågar vi också säga att vi är den rätta städfirman för dig som bor i Göteborg där vi är verksamma. Vi kan garantera att du inte kommer att ångra dig när du anlitar oss. Vi ser alltid till att alla blir nöjda med resultatet, du, hyresvärden och även nästa bostadsgäst.

Har du frågor eller funderingar kring något som rör din flyttstädning eller vill veta hur vi kan hjälpa just dig på bästa sätt, tveka då inte att ta kontakt med oss!

Välkommen till oss på Göteborgs Flyttstäd, ditt städföretag i Göteborg!Kontakt
Namn:

E-postadress:

Telefon: (frivilligt)

Meddelande:

Ange säkerhetskoden:

Copyrigt © Göteborgsflyttstäd.se

Webbplats levererad av Hudik Media AB